Ninus>Nieuws>Even voorstellen: Arjen Volkers, osteopathie Cu...

Even voorstellen: Arjen Volkers, osteopathie Culemborg

Even voorstellen: Arjen Volkers, osteopathie Culemborg

In iedere Ninus Nieuws worden er samenwerkingspartners geïntroduceerd. Ninus Personal Training & Coaching is zeer kieskeurig als het gaat om een samenwerkingsverband. De expertise alleen is niet voldoende. De persoon of de organisatie moet hetzelfde uitgangspunt hebben als Ninus, namelijk oprecht geïnteresseerd zijn in de hulpvragende particulier of organisatie.

 

Arjen, stel je even voor aan de mensen.

Mijn naam is Arjen Volkers en ik ben werkzaam als osteopaat in mijn praktijk te Culemborg. Osteopathie is een manuele geneeskunst die zich richt op het herstel van bewegingsverlies in het lichaam. Zowel op het nivo van botten, gewrichten en spieren, als op het nivo van organen en schedel. De mogelijkheid die de osteopatische geneeskunst mij biedt, is om invloed uit te kunnen oefenen op het vermogen van een mens om het lichaam in comfort en evenwicht te houden. Zelfgenezing en eenheid zijn sleutelbegrippen.

Wat voor relatie heeft jouw organisatie mbt Ninus PT&C?

De werkwijze van Ninus heeft in het gedachtegoed eenzelfde vertrekpunt als de osteopathie, namelijk werken vanuit een visie die het de mens en zijn lichaam en zijn functioneren als een geheel in ogenschouw neemt.

Hoe ben je in contact gekomen met Ninus PT&C?

Ik kreeg patiënten via Ninus die gestuurd werden met een gerichte vraag. Uit de vraagstelling van Jurjen bleek de zojuist beschreven, gedeelde visie.

Hoe was je eerste indruk?

Goed. Correct en integer.

Kun jij kenmerken noemen die betrekking hebben op Ninus PT&C?

Betrokken, ontwikkelend (d.w.z.: kijken wat er gaande is en vandaaruit handelen i.p.v. een concept ergens op iemand plakken), oprecht en zuiver.

Hoe zie jij de toekomst met Ninus PT&C?

De toekomst voor Ninus ligt vol mogelijkheden. Wanneer het bewustzijn van mensen ten aanzien van hun gezondheid blijft toenemen, zullen steeds meer mensen inzien dat investering in gezondheid en welbevinden de kwaliteit van leven sterk verhogen kan. Gezondheid bovenaan de lijst zetten vraagt om een beetje inzicht en actie. Het is nuttig en prettig dat er mensen zijn die hierin kunnen ondersteunen. Ninus voorziet hierin. Het vraagt een andere mind-set. Ben je bereid te investeren in je gezondheid? Een APK keuring die vervelend uitvalt accepteert men met een zucht: ‘het hoort er nu eenmaal bij’. Dergelijk bedragen deels meebegroten in de APK voor je ziel en zaligeheid lijkt mij geen overbodige luxe.
 

 
Training en Coaching | Personal Coaching | Personal Training
Webdesign: NTGV.NL & Websteen.nl