>>Fysiek Leiderschap

 

Fysiek Leiderschap; de top waar alles samenkomt

Wanneer je ontspanning inzet als uitgangshouding, kun je optimaal presteren. Hoe succesvol je ook bent, succesvoller word je pas als je je blik naar jezelf durft te verleggen.

In het dagelijks leven word je steeds uit balans gebracht. Alles moet 100% zijn: je aanwezigheid, je performance, je scherpte. In die wereld kom je ook angst tegen, onzekerheid, nieuwe dingen. Soms spelen er dingen in je privé leven die veel energie kosten en er wordt tegelijk toch verwacht dat je op je werk maximaal presteert. Ook op je werk verandert er steeds veel. Spannende projecten, bijzondere teams, nieuwe leidinggevenden, veeleisende klanten. Hoe regel je dit?

In deze masterclass zul je ervaren hoe jouw lichaam reageert op druk en stress, en zul je fysieke signalen leren herkennen die aangeven dat het tijd is om ontspanning aan te brengen. Hoe ziet ontspanning er voor jou uit? Dat is immers voor iedereen anders. Het programma van de masterclasses bouwt zich dan ook op volgens de structuur doen, reflecteren, analyseren, theorie toevoegen en nog eens doen (Kolb).

Fysiek Leiderschap is een gezamenlijk initiatief van Esther Teeuw en Jurjen Groen.

Esther Teeuw
Ik combineer graag mijn disciplines als organisatiepsychologe, leiderschapstrainer en yogadocente. Door mijn jarenlange ervaring als leidinggevende ken ik de thema’s die spelen. Zingevingsvraagstukken, verlies van energie, langdurige stress, maar ook het verlangen om “er nog méér uit te halen”, zijn vraagstukken die ik zowel in een-op-eengesprekken als tijdens het begeleiden van managementteams tegenkom.

Als executive coach merk ik dat veel leiders vooral met hun ‘hoofd’ aan het werk zijn. Omdat ik geloof dat werken energie op moet leveren, spreek ik vaak over de ingrediënten voor succesvol leiderschap vanuit een fysiek perspectief. In de wereld van nu wordt authenticiteit in leidinggeven steeds belangrijker. Echt jezelf zijn, jezelf goed kennen en zo impact en succes laten zien kan alleen wanneer je contact maakt met je lijf.

Download hier alle informatie over de masterclass Fysiek Leiderschap

Invouwen