>>Groenenkool-Training®

 

Groenenkool-Training®

De Groenenkool-training® is speciaal ontwikkeld voor ouders in, tijdens en na een problematische scheiding en bedoeld om ouders de mogelijkheid te geven om bewust te handelen en het onderscheid te kunnen maken tussen het ex-partnerschap en het gezamenlijk ouderschap. Wij begeleiden juist de ouders zodat zij de kinderen kunnen ondersteunen en hen zo min mogelijk schade te laten ondervinden van ruzies tussen de ouders.

De praktijk training in combinatie met een theorie map geeft inzicht aan ouders in de beleving van de scheiding voor kinderen en bewustwording van de gevolgen van conflicten tussen ouders. De training heeft als doel het bevestigen en versterken van gezamenlijk ouderschap, communicatieverbetering, bewustwording en het hanteren van het conflict en het in kaart brengen van bestaande communicatie en vechtpatronen.

Tineke Kool van Eemland Mediation en Ninus hebben hun visie en daarmee hun expertises samengevoegd en op elkaar afgestemd. Met als resultaat dat er een training is ontstaan, genaamd:

Tineke Kool:
MfNRegister- en Familiemediator, Rechtbankmediator, Trainer & Docent, Stiefplancoach, Zandkasteelcoach en eigenaresse Eemland Mediation.
Kenmerkend voor Tineke Kool is haar brede ervaring en haar integriteit. Haar aanpak is tactvol en doortastend op respectvolle wijze. Doordat zij uitermate goed in staat is om haar gevoel voor harmonie, inlevingsvermogen en betrokkenheid in de juiste balans te brengen met een professionele, neutrale opstelling is de begeleiding van het mediationproces bij haar in goede handen. Haar rustige uitstraling en haar humor stellen u op het gemak en maken de bemiddelingsgesprekken tot constructieve bijeenkomsten waarin u zich begeleid zult voelen naar een voor u beiden bevredigende oplossing.

 

 

 

 

 

 

Invouwen