>>2019, wat was je confronterend... Thanks!

 

2019, wat was je confronterend... Thanks!

20-12-2019

2019, wat was je confronterend... Thanks!

Mijn aikidovrienden en -vriendinnen waren zo vriendelijk om metaforisch te dienen als voorbeeld voor alle mensen waar ik afgelopen jaar mee heb gewerkt. Elke ontmoeting met de ander leert je weer iets. Zowel op als buiten de tatami. Over jezelf en over de ander.

Dank aan de organisaties ASML, Young Capital en Great Communicators om deze workshops in te zetten in jullie (interne) opleidingen en samen te kijken hoe we het steeds scherper kunnen maken.
Dank aan Route 5 voor jullie mooie opdracht en hopelijk volgt er een mooie, langdurige samenwerking.
Dank aan Seven Stones waarvoor ik begin volgend jaar een mooie opdracht mag verzorgen. Zin in!
Dank aan de mannen van Scherpschutters en HELshooter Marc en Jeroen. Laten we komend jaar mooie dingen doen, ouwe rammers! En ik blijf uiteraard jullie ontwikkelingen volgen!
Dank aan Samen Sterk Zorg en Samen Sterk Werk voor het vertrouwen jullie fantastische zorgprofessionals te mogen ondersteunen in hun ontwikkeling als ondernemer en/of  manager. Voor de betrokkenheid bij jullie mooie Domesta-project.
Dank aan mijn vaste samenwerkingsvrienden en -vriendinnen. Hoe fijn om 100% vertrouwen te krijgen en te geven in een samenwerking!
Dank aan Sander voor de samenwerking om twee jonge keepers een niveau verder te helpen. Veel van je geleerd, topper!
Dank William voor alle inzichten in het systemische werkveld. Zo waardevol! We keep in touch!
Dank aan mijn inner-circle voor jullie geduld!

Mijn workshops en trainingen waar de fysieke kant van leiderschapsontwikkeling wordt benadrukt en aikido als één van de middelen wordt ingezet, zijn afgelopen jaar zeer goed ontvangen. Het geeft in korte tijd zoveel nieuwe inzichten, zowel voor ambitieuze jong-volwassenen als ervaren leidinggevenden. Komend jaar hoop ik nog meer organisaties te mogen toevoegen die mijn workshops opnemen in hun opleidingstrajecten. Hoop ik wat verkramping weg te mogen nemen in teams en organisaties en wat meer ontspanning te brengen. Dan luisteren we wat beter naar onzelf en naar de ander, creëren we wat meer begrip voor elkaar en lachen we wat vaker. Ik denk dat onze wereld dat nodig heeft...

Zoals je wellicht hebt gezien, start ik met Lilian van de Blauwe Zone Dellamare op het gebied van voeding en gedrag. Nog maar een paar aanmeldingen voor onze introductieworkshop op donderdag 24 januari!

Tot slot. Ongeveer een half jaar geleden vielen er zomaar een hoop puzzelstukjes op z'n plaats. En natuurlijk moet dat midden in de nacht. Komende tijd start ik een zoektocht waarbij ik veel mensen wil interviewen. Zou zomaar kunnen dat jij daar één van bent. En dit onderzoek ga ik bundelen in een boek. Work in progress.....

Op naar een ontspannen 2020...

Invouwen