>>Bootcamp? Fitness? Crossfit? Kickboksen? Person...

 

Bootcamp? Fitness? Crossfit? Kickboksen? Personal Training? Verenigingssport? Laat je adviseren...

21-08-2016

De zomervakantie is voor veel mensen dé tijd om te reflecteren, bewust te worden en plannen te maken. Vol enthousiasme en energie het nieuwe seizoen in. Net als in januari wordt er fanatiek gestart met het verwezenlijken van doelstellingen. En, resultaatgericht natuurlijk!...

Er is inmiddels zo ontzettend veel aanbod van allerlei activiteiten, je zou er duizelig van worden. Bootcamp, Fitness, Crossfit, Kickboksen, Personal Training, Verenigingssport en ga zo maar door. Veel goede initiatieven stranden na een aantal weken en de grootste reden daarvan is overbelasting. Voordat men na het herstel het enthousiasme weer heeft gevonden, zijn we een hele tijd verder. Zonde! Ook Ninus is namelijk een voorstander van meer bewegen.

Laten we samen kijken naar jouw ideeën, plannen en doelstellingen. Laat je gericht adviseren over de beweegvorm en de professional of de organisatie die het best bij jou past. Voorkom op die manier dat je enthousiasme verzandt in teleurstelling. Enthousiasme mag beloond worden! Voor €50,00 breng ik jouw totaalbeeld in kaart en geef ik je een gericht advies.

Bel met 06-18630671 of stuur een mail naar jurjen@ninus.nl voor een afspraak.

Invouwen