>>EINDEJAARSWENS

 

EINDEJAARSWENS

26-12-2022

EINDEJAARSWENS

EEN WARM BAD MET EEN EINDEJAARSWENS

Deze foto is al een behoorlijk poosje geleden gemaakt.
En toch wil ik het graag gebruiken als eindejaarswens in plaats van de jaarlijkse buiging (voor de mensen die me volgen....).

Waarom deze foto?
Op deze foto kun je zien hoe secuur ik richting krijg van mijn leraar en hoe hij de situatie tot een respectvol einde brengt. Hij kan ervoor kiezen om mij in een open ruimte te werpen. Omdat ik destijds het vermogen nog niet had om een dergelijke worp te ondergaan, heeft hij me meegenomen in zijn omvatting en gaf hij zo secuur richting, dat ik niets anders kon dan alleen maar veilig te rollen. Alsof je in een wervelwind stapt, voor dat je het weet weer opstaat en eigenlijk niet eens weet wat er is gebeurd. Wat je wél weet, is dat het heel prettig voelde!

Inmiddels wat jaartjes verder, is dit waar ik me elke training weer verder in wil bekwamen; de ander sterker maken. Ik gun jou ook zulke mensen om je heen. Mensen die jou sterker willen maken vanuit onvoorwaardelijkheid. Ze zijn er. Heb je ze gevonden? Koester ze.

Kijk eens of je het ook aandurft een ander toch sterker te maken wanneer ego of oud zeer in de weg zit. Met behoud van eigenwaarden, grenzen en identiteit.

Als je dit graag wilt leren en je wilt verdiepen, heb je de mogelijkheid om hier in mei volgend jaar intensief aan te werken in de driedaagse training in de Morvan, Frankrijk.
Dat is natuurlijk niet de enige mogelijkheid die er is. Het hele jaar door ben ik beschikbaar om jou en/of je team te ondersteunen bij jou/jullie groeiproces. Bel, app of mail me gerust.

Heb heerlijke dagen!

Invouwen