>>Gemengde gevoelens over de Week van de Werkstress

 

Gemengde gevoelens over de Week van de Werkstress

26-10-2018

Alles wat je aandacht geeft, groeit. Toch? Dat zorgt ook dit jaar weer voor wat gemengde gevoelens als ik ook dit jaar 'De Week van de Werkstress' weer voorbij zie komen. Persoonlijk geef ik liever de voorkeur aan 'ontspanning' als vertrekpunt of uitgangspunt. En van daaruit kijken hoeveel druk je eigenlijk kan weerstaan.

In de masterclasses Aikido en Fysiek Leiderschap gaan we weer onderzoeken, uitvogelen, prutsen en lachen. Een speeltuin voor volwassenen. Een andere manier van kennis opdoen. De onbewuste verkramping bewust maken zodat je opnieuw je basis kunt ijken. Want ontspanning is echt een fundamenteel basiselement. We maken je comfortabel met weerstand, stress en druk. Hoe? Door te ervaren hoe krachtig je eigenlijk bent zonder er enige moeite voor te hoeven doen.

Wil je tijdens de Week van de Werkstress (12 tot en met 15 november) aandacht besteden aan stress? Bel ons dan niet! Wil je met je team kijken wat de primaire reflexen zijn, fysiek bezig zijn, spelen, plezier hebben en een bijzondere ervaring opdoen waar je je voordeel mee kunt doen, ook op de werkvloer? Neem dan wel contact op.

Invouwen