>>Kledinginzamelactie voor komende winter op Lesb...

 

Kledinginzamelactie voor komende winter op Lesbos; Papa's in de kou

02-10-2017

Kledinginzamelactie voor komende winter op Lesbos; Papa's in de kou

Komende winter wordt voor veel mensen op Lesbos een regelrechte ramp. Wij kunnen hen ondersteunen door winterkleding te doneren. Sport- en Cultuurcentrum De Binder in Leersum wordt tot en met vrijdag 13 oktober inzamelpunt. Om de inzamelactie in goede banen te leiden, willen we je vragen om je te houden aan een aantal regels...

Beste hulpverlener!

Dank voor je betrokkenheid en de moeite die je wilt nemen om de mannen op Lesbos te ondersteunen om komende winter wat menselijke door te komen. Als je met eigen ogen hebt kunnen zien hoe de situatie rondom een vluchtelingenstroom eruit ziet, dan maakt het je heel nederig kan ik je zeggen. Wat voor ons een klein gebaar is, bijvoorbeeld het doneren van winterkleding dat je nooit meer draagt, is voor de mensen daar een ontzettend mooi en dankbaar cadeau!

Je doet iedereen, die betrokken is bij de inzameling en het verwerken van de inzameling een heel groot plezier door ervoor te zorgen dat;
-    Alles wat je inlevert te checken of het heel en schoon is (helaas is de ervaring dat dit niet altijd zo wordt aangeleverd…..). Kapotte of vieze en niet meer schoon te krijgen kleding alsjeblieft niet doneren! Als je het gewassen zou willen aanleveren, heel graag!
-    Vervolgens sorteer je alles per soort en per maat. Dus alle jassen per maat bij elkaar, alle schoenen bij elkaar, alle sokken per maat bij elkaar etc.
-    Wil je behalve mannenkleding toch ook vrouwenkleding doneren? Dan graag ook per sekse sorteren.
-    De gesorteerde spullen mogen in tassen of dozen (kleding in vacuümzakken is helemaal geweldig!) met duidelijk daarop aangegeven wat er in zit en welke maat (graag in het Engels!)

Inleveradres
De Binder, Hoflaan 29 in Leersum. Tot en met vrijdag 13 oktober is het mogelijk tussen 16:00-20:00 uur in de foyer bij de groene wand de kleding te brengen. Er staat een rolcontainer voor je klaar. Bel met Gerbout van Beek 06-46390720 als je vragen hebt die betrekking hebben op het inleveren van de kleding.

 

Invouwen