>>KLEUREN = WERKWOORD

 

KLEUREN = WERKWOORD

01-01-2023

KLEUREN = WERKWOORD

KLEUREN = WERKWOORD

De witte, onbeschreven pagina's van 2023.
Je mag ze zelf tekenen, beschrijven en inkleuren. Buiten de lijntjes, binnen de lijntjes. Strakke lijnen, kromme lijnen... Doe je ding.
Kleur ze blauw, groen, geel, rood, of zwart. Want zwart zit er ook tussen en komt ook aan bod dit jaar. Gegarandeerd. Weerstand alsin verdriet, boosheid, onbegrip, onzekerheid, angst, etc.
Er zijn overigens meer gekleurden dan alleen die ene zwarte, hè.

Weerstand kun je sturen en richting geven. In je werk, in je privé, waar je er dan ook mee te maken hebt. Het zit immers in jezelf.
En het wil je iets vertellen. Weerstand is namelijk een belangrijke leermeester. En als je het leert begrijpen, creëer je rust en ruimte in je hoofd én in je lijf.

Heb je binnen je team, of persoonlijk ook te maken met de nodige beren, drempels, problemen, uitdagingen (hoe je het ook wilt noemen) wat ten koste gaat van samenhang, samenwerking, die ene stap te zetten, of je relaties te verstevigen, dan ondersteun ik graag dat proces. En dat doe ik op een hele bijzondere manier. Er zijn nog 364 dagen om je (interne) weerstand te leren begrijpen.

Zie ik je/jullie in 2023?

#aikido #weerstand #weerbaarheid #veerkracht #zorg #onderwijs #relaties #samenwerking #teams #mkb #training

 

Invouwen