>>Met aikido drie dagen de diepte in!

 

Met aikido drie dagen de diepte in!

12-12-2022

Met aikido drie dagen de diepte in!

Aikido als middel

Van 21 mei tot en met 24 mei 2023 heb je de mogelijkheid om een intensieve driedaagse training te volgen waar je leert om comfortabel met weerstand om te gaan. Drie dagen intensieve training die ervoor zorgen dat je (het gevoel van) weerstand niet meer als probleem ervaart, maar als bondgenoot gaat zien. Daarmee geef je je weerbaarheid en je veerkracht een enorme boost!

Aikido is het middel, net als rust, natuur en tijd voor jezelf.
Ondersteund met theoretische kennis over de werking van je brein.
In een omgeving waar je de zuivere lucht op kunt snuiven, de stilte weer kunt horen en waar goeie vibes ronddwalen; château Centre Ramet in de Morvan in Frankrijk.

Een aantal voorbeelden van het soort deelnemers uit trainingen die het hele jaar door gegeven worden, vind je terug in eerdere posts; docenten en schoolleiders, zorgprofessionals, public speakers, leidinggevenden en mensen die persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden.

Bij public speakers die een boodschap met impact over willen brengen en het gaat over weerstand, dan kun je denken aan onzekerheid over het onthouden van je tekst, of de kwaliteit van de inhoud, rode vlekken in de nek en klotsende oksels, mensen die geen aandacht schenken, e.d.

Onderwijsmensen die te maken hebben met een personeelstekort, een verouderd schoolsysteem en daarbinnen voor vernieuwing willen zorgen, een nieuwe generatie jeugd en hoge werkdruk, e.d.

Zorgprofessionals die geen nee willen/kunnen/durven zeggen omdat anders de patiënt eronder lijdt, lange diensten, personeelstekort en een sterk hiërarchische cultuur, e.d..

Leidinggevenden die hun werknemers of het team niet meekrijgen in een veranderproces, een mix hebben van jong en oud die elkaar niet begrijpen, de snelle veranderingen in een organisatie lastig vinden, e.d.

Een beslissing van nu voor een cadeautje in het nieuwe jaar!
Tot 31 december 2022: €499
Na 31 december 2022: €599

#aikido #weerbaarheid #veerkracht #zorg #onderwijs #publicspeaking #persoonlijkegroei #mindset #leidinggevenden #leiderschap #professionals #training #mkb

 

Invouwen