>>Nieuwe samenwerking; Systeem op Groen

 

Nieuwe samenwerking; Systeem op Groen

06-12-2019

Nieuwe samenwerking; Systeem op Groen

We gaan van start!

In januari start Ninus met een nieuw initiatief; Systeem op Groen!
Lilian de la Mar van De Blauwe Zone Voedingsadvies en ondergetekende hebben hun beider visie op het gebied van Voeding (Lilian) en Gedrag (Jurjen) samen gebracht.  Afgelopen jaar zijn we volop bezig geweest met alle ins and outs en daar is iets prachtigs uit ontstaan! En nu willen wij heel graag toetsen hoe de ervaring van de deelnemers is, onder het motto ‘Leren van elkaar’. Geen eenheidsworst maar een dynamische aanpak die praktische ondersteuning biedt in je huidige leefomstandigheden.

Wie zoeken wij?
Mensen met oprechte interesse in dit onderwerp en zelf hulp kunnen gebruiken bij een persoonlijke aanpak omtrent gezonde voeding. Mensen die ons willen helpen bij het verder optimaliseren van ons initiatief.

Wat bieden wij?
Een drie uur durende, interactieve workshop waarbij je spelenderwijs tools en nieuwe inzichten mee naar huis neemt. Inclusief je zelfgemaakte, gezonde maaltijd! En gedurende de workshop is er natuurlijk genoeg om te delen, dus netwerken is vanzelfsprekend.

Wanneer zien we je graag?
Op donderdag 23 januari 2020. Start 17:00 uur, einde 20:00 uur. Wij zitten voor deze gelegenheid op een prachtige locatie in het midden van het land. Alle details volgen bij definitieve inschrijving.

Kosten van de ze workshop?
Wij zien deze workshop als een investering en vragen daarom alleen een bijdrage van €75,00 als deel van de kosten die we hebben gemaakt. Hopelijk heb je daar begrip voor.

Inschrijven en vragen stellen kan via jurjen@ninus.nl, of via 06-18 630 671.

Invouwen