>>Ninus bezorgt HR managers een topdag!

 

Ninus bezorgt HR managers een topdag!

03-05-2015

Ninus bezorgt HR managers een topdag!

Vorige maand, op woensdag 8 april werd een team van HR managers van VvAA in de ochtend ontvangen aan de poort van de Van Braam Houckgeest Kazerne in Doorn door een officier van de Korps Mariniers. Het thema voor deze groep was 'Overeind blijven in moeilijke situaties'.

Alle deelnemers zijn voorafgaand aan deze dag uitvoerig getest op hun fysieke en mentale belastbaarheid door Henk Kraaijenhof van Vortx. Op de dag zelf werden te teamresultaten in een mooi overzicht gepresenteerd, aangevuld met wat meer informatie over stress en topsport.

Tijd om de wereld vanuit de ogen van een marinier te bekijken. Met veel respect, aanmoediging werden de managers geprikkeld om samen te werken tijdens de fysieke onderdelen waar samenwerking, communicatie, doorzettingsvermogen, angsten overwinnen en grenzen kennen centraal stonden. Streng maar rechtvaardig werd er een pittig parcours afgewerkt.

Na de pauze was het de beurt aan Peter Hoogeveen van Kiworkx om de deelnemers uit te nodigen en mee te nemen in de wereld van de Japanse krijgskunst Aikido. Veel aha-erlebnissen, vragende blikken en nieuwe ervaringen werden opgedaan tijdens deze middagsessie. Letterlijk ervaren wat het is om stevig in de schoenen te staan!

De middag werd gewaardeerd met een 8,9! Een cijfer waar Ninus heel blij mee is, dat hoeft geen nadere uitleg.

Een klein overzicht:

Invouwen