>>Organisaties die de meerwaarde zien...

 

Organisaties die de meerwaarde zien...

15-02-2020

Organisaties die de meerwaarde zien...

Hoe fijn is het toch telkens om mensen kennis te laten maken met de fysieke kant van leiderschap. Goed dat organisaties hier meer aandacht aan besteden. Er zijn al organisaties die het fysieke aspect al helemaal omarmd hebben. Zij hebben aan den lijve kunnen ervaren dat het lichaam niet liegt. Het lijf laat direct zien welke mindset, welke intentie, waar de aandacht is en wanneer er een echte verbinding is tussen mensen. Het lijf laat onomstotelijk zien dat we elkaar keihard nodig hebben. Deze week voor een paar organisaties mogen werken die dit begrijpen en leiderschap vanuit het lichaam zelfs in hun opleiding of cursusaanbod verwerkt hebben. Samen zoeken, schaven en kneden om deze workshop naadloos aan te laten sluiten bij de visie van de organisatie. Gaaf!
Dank Joni Bais van Great Communicators. Heerlijk om dezelfde taal te spreken en te kijken hoe een goed fysiek leiderschap effect heeft op de impact 'on stage'.
Dank Ivana Milukic en Lara Burer van Young Capital Next. Tof om samen te kijken hoe we mijn aandeel bij jullie jonge gasten kunnen laten landen.
Dank Stef van Wickeren en Anaïs Besemer van Operation Education voor altijd weer een warm ontvangst, de pure samenwerking en de kritische noot!
#ninus #aikido #fysiekleiderschap #greatcommunicators #youngcapitalnext #operationeducation #deining #hofvanputten #samaya #samenisvaakleuker

Invouwen