>>Vanaf heden; Runcoaching bij Ninus. Introducin...

 

Vanaf heden; Runcoaching bij Ninus. Introducing: Lisette van Kesteren!

18-10-2016

Vanaf heden; Runcoaching  bij Ninus. Introducing: Lisette van Kesteren!

Ninus is heel kritisch als het gaat om samenwerking. Naast vakkennis, inleving, flexibiliteit en professionaliteit is de mens achter de samenwerking nog veel belangrijker. Ninus vindt het essentieel om mensen om zich heen te verzamelen die vrolijk, (zelf)kritisch en positief zijn. Iemand die het aandurft om binnen de ingeslagen weg de aanpak te veranderen en zichzelf de vraag blijft stellen of de deelnemer daadwerkelijk gebaat is bij deze aanpak. Continu scherp blijven analyseren en doen wat nodig is. De deelnemer is belangrijker dan het programma.

Lisette van Kesteren gaat Runcoaching verzorgen voor Ninus, wat echt fantastisch is! Zij is zo'n mens waar Ninus heel graag mee samenwerkt. Samen met Fred van Mook runt Lisette Loopcentrum Houten en ze is eigenaar van What's Your Goal?. Haar werkzaamheden bestaan uit het begeleiden van loopgroepen en deze expertise heeft ertoe geleid dat zij door diverse organisaties wordt gevraagd om deze expertise in te zetten. Als personal trainer is zij in Houten en omgeving actief. De reden waarom Ninus graag met haar wil samenwerken heeft onder andere te maken met het raakvlak 'fysiek als middel'.

Naast het begeleiden van de hardloopgroepen, geeft Lisette ook Runcoaching. Als toegepast psychologe, Runningtherapeut® en personal trainer is zij in staat om hardlopen, op alle niveaus, als tool in te zetten. De coachee komt tijdens het hardlopen allerlei metaforen tegen die vervolgens besproken worden. Net als bij Ninus, die vaak de Japanse krijgskunst Aikido inzet om zaken snel helder te krijgen, wordt er dus op meerdere vlakken tegelijk gewerkt; fysiek en mentaal.

Ninus is heel blij met deze samenwerking en hoopt op een mooie toestroom van met name (te) gedreven mensen met een enorm doorzettingsvermogen en daar de nadelige gevolgen van ondervinden. Ambitieuze mensen die het ook fijn vinden om zowel hun uitdagingen op mentaal vlak als hun ontwikkeling op fysiek vlak tegelijkertijd willen aanpakken.

Check hier het volledige profiel van Lisette.

 

Invouwen