>Reviews

 

(in progress...)

AIKIDOTRAININGEN

- Esther Teeuw - Owner bij Fysiek Leiderschap | Auteur 'Managers op het Matje' , Opdrachtgever -

"Leidinggeven doe je niet alleen met je hoofd. Dat leer ik de deelnemers. Vaardigheidstrainingen zijn belangrijk, en nuttig, maar leidinggeven begint vooral en eerst bij jezelf. Ik stel eerst de dieptevragen die je niet kunt laten liggen als je leidinggeeft".

"Jij bent een waardevolle aanvulling in mijn programma omdat je de deelnemers leert voelen wat weerstand met ze doet, en hoe ze daar fysiek op reageren. Zo beseffen ze, dat het lichaam een waardevolle bron van informatie is. Je ontspannen manier van trainen en uitleggen is uniek. Nooit gehaast, altijd met volle aandacht. Je past bij iedere groep en weet hen in korte tijd bewustzijn mee te geven".

www.fysiekleiderschap.nl

- Joni Bais - ondernemer op het gebied van (vrouwelijk) leiderschap -

Al enige jaren werk ik met plezier en goede resultaten samen met jou. Ik zet je vaak in in langdurige leiderschaps- of public speaking trajecten. Wat jij als geen ander kan, is de groep meenemen in je verrassende gedachtegoed wat gebaseerd is op de Aikido principes.  Deelnemers ervaren wat deze principes met je doen in je fysieke leiderschap. Het geeft de deelnemers altijd nieuwe inzichten over hoe om te gaan met weerstand, hoe je ook in spannende situatie kan kiezen om te ontspannen en wat je fysieke houding en je energie een invloed kan hebben op de ander. Jouw masterclass met kan ik van harte aanbevelen in leiderschapstrajecten.

www.jonibais.com

INDIVIDUELE ONDERSTEUNING

- Anoniem -

"De afgelopen jaren heeft Jurjen mij gecoacht in een opvolging traject binnen ons familie bedrijf.
Onze coaching bestond voornamelijk uit het voeren van gesprekken waarin persoonlijke groei centraal stond als doel. Het doel werd telkens een beetje verlegt; uit de comfort zone, nadenken over leiderschap, groeien vanuit ongemakkelijkheid. Tegelijkertijd een enorme spiegel op mijn inzichten die soms star waren.
Het resultaat was dat ik in deze jaren gegroeid ben in de persoon die ik wilde zijn voor het bedrijf, een empatisch doch efficiënte leider. Altijd mijn integriteit als mijn kompas.
Zonder de waardevolle coaching van Jurjen had ik hier waarschijnlijk nooit gekomen.
Recht voor z’n raap, eerlijk, zachtaardig en begripvol, Jurjen is een geweldige sparringpartner en professioneel begeleider."

Invouwen