>Sportcoaching

 

Sportcoaching

Wij begeleiden sportieve ontwikkeltrajecten in alle takken van sport en op alle niveaus waarbij alle menselijke aspecten op fysiek en mentaal gebied samenkomen. Een intensief, complex en leerzaam proces om op het juiste moment te kunnen pieken en te presteren! Deze vragen variëren van de aanloop naar een obstacle run tot aan de next level op topsportniveau. Onze doelgroep kenmerkt zich door een zeer grote, intrinsieke motivatie om te pieken. Kies je voor Ninus Sportcoaching dan ben je kritisch, leergierig en een doorbijter. Keihard trainen, veel lachen, stuntelen, leren wat optimaal werkt voor jouw lichaam en geest en focus houden staat jou te wachten...

Ninus heeft in de loop der jaren een team van vakidioten verzameld. Stuk voor stuk hele fijne mensen met enorme vakkennis die hun expertise graag met ons willen delen om de sporter verder te brengen in het ontwikkelproces. Één naam willen we graag in het bijzonder vermelden en dat is die van Henk Kraaijenhof. Een geweldig mens waar al zoveel informatie over te vinden is op internet. Zijn confronterende en nuchtere visie, zijn ongelooflijke schat aan kennis en ervaringen, zijn immer aanwezige nieuwsgierigheid en zijn bereidheid om onvoorwaardelijk te helpen om onze sporter te ondersteunen, is een vermelding meer dan waard.

Recent project
Janneke van Kesteren stapt op 24 november 2018 in de ring op een benefiet-kickboksgala op geld op te halen voor Vereniging het Verschil. Zij organiseren dit sportieve event ter ondersteuning van de Depressievereniging. Onder zeer deskundige leiding van Bas Kiepe leert zij de ins and outs, de do's and don'ts van het kickboksen. Ninus zorgt ervoor dat de hele puzzel klopt en dat Janneke fit en gefocust de ring in stapt. Klein detail, Janneke heeft tot voor de start van dit traject geen ervaring met deze heftige sport!

Lisette van Kesteren (voor zover we weten geen familie van Janneke) bereidt zich voor op diverse marathons. Naast deze sportieve uitdagingen, heeft zij naast een gezin ook een onderneming te runnen, namelijk Loopsportcentrum Houten. Herstelvermogen speelt hier een essentiële rol net als de juiste intensiteit waarop getraind dient te worden.

Niet-sporters
Heb je andere uitdagingen? Geen zorgen. Wij coachen ook mensen die ondersteuning kunnen gebruiken bij diverse knelpunten. Levensvragen, keuzestress, slechtlopende relaties of scheidingsperikelen en conflicten op het werk, wij zorgen voor ontspanning en halen de verkramping bij je weg!

Invouwen