>Teamontwikkeling

 

Teamontwikkeling

Er zijn vele manieren om een team te ondersteunen in hun ontwikkeling. Daarom is er ook veel aanbod. Bij Ninus staat altijd de mens centraal, nooit het programma. Ninus kan veel, maar lang niet alles. Daarom wordt gewerkt met een grote groep vakidioten die ergens heel goed in zijn, ervaring hebben en vanuit deze zelfde visie werken. Voor het ontwikkelen van jouw team wordt er dus altijd maatwerk geleverd. Ninus kiest bewust voor een confronterende aanpak waar geen ontsnapping mogelijk is. Dat vraagt om lef, openheid en het blootleggen van gevoeligheid. Het voorkomt onnodige ruis op de lijn. Door de duidelijkheid ontstaat er tijdswinst. Geen vergadercultuur bij Ninus!
Wil jij een team ontwikkelen dat vertrouwen en begrip heeft in elkaar? Een team dat met plezier de dagelijkse taken uitvoert, eigen grenzen durft aan te geven en 100% betrokken is bij de organisatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Als het over grote organisatievraagstukken gaat, dan werkt Ninus heel graag samen met FYNCH, omdat onze visies naadloos op elkaar aansluiten. Zij begrijpen door jarenlang onderzoek en door ervaring hoe belangrijk het is om ook alle aandacht te hebben voor je fysieke ontwikkeling.
Check hier de website van deze businesspartner

Invouwen