>Jurjen Groen

 

Met wie krijg je te maken?

Als vader van twee kinderen in de puberleeftijd en als man van een lieve vrouw, die er drie van heeft, word ik constant gespiegeld op mijn eigen overtuigingen, ervaringen en gedrag. Het geeft me veel informatie over de huidige gedachtengang, normen en waarden van de komende generatie. Ik ben enorm nieuwsgierig, leergierig, impulsief en enthousiast. Ook rustig, begripvol en wil waarde toevoegen aan de dingen die ik doe. Plezier maken vind ik een ondergewaardeerde factor in het leven. Daarom houd ik zeer van luchtigheid, grappen maken en plagen, zonder de diepgang, respect of richting uit het oog te verliezen. Aikido zit inmiddels in mijn DNA. De trainingen die ik meerdere keren per week volg, zorgen er blijvend voor, dat ik me persoonlijk kan blijven ontwikkelen.

Zakelijk

Na mijn CIOS opleiding binnen Justitie werkzaam geweest als sportinstructeur en groepsbegeleider. Daar heb ik ervaren wat het voor sommigen is als je vrijheid wordt afgenomen. Uit eigen ervaring ook de achterliggende gedachten van grensoverschrijdend gedrag leren kennen.
Daarna ruim tien jaar gewerkt met revaliderende mensen (dwarslaesie, CVA, multitrauma's, amputaties, etc.) aan de ene kant en het begeleiden van 'normale' topsporters aan de andere kant. Veel geleerd over onderwerpen als verwerking, gedrag, doelen zetten, hard werken, teleurstelling en weer opstaan. Bij de ander...
Zelf heb ik deze onderwerpen ook aan den lijve mogen ondervinden. Oorzaak? Het leven zelf. De interesse voor menselijke prestaties en alles wat daaraan vastzit, is altijd groot geweest. Ik heb mogen leren van grote namen in de sport en van grote namen van mensen in de organisatiekunde. Mensen die veel meer verstand en ervaring hebben van sommige onderwerpen dan ik, maar die mij hebben verrijkt.
Sinds 2 januari 2006 zelfstandig ondernemer wat tot op de dag van vandaag aan alle kanten persoonlijk blijft triggeren.

Liefde, Respect en Vertrouwen

Meegegeven door mijn leraren, die ik wil blijven uitdragen, voortzetten en ontwikkelen. Ik confronteer graag. Altijd vanuit gelijkwaardigheid en ontwikkeling bekeken. In een tijd waarin verdeeldheid toeneemt, blijf ik me op mijn manier inzetten voor harmonie en samenwerking.

Invouwen