>>Data KOO-Trainingen bekend!

 

Data KOO-Trainingen bekend!

12-08-2016

Data KOO-Trainingen bekend!

Maandag 3 oktober aanstaande starten Tineke Kool en ondergetekende met onze KOO-Trainingen. Deze trainingen zijn bedoeld voor (scheidende) ouders en/of ouders die al langere tijd gescheiden zijn en beland zijn in vechtpatronen, vastgelopen communicatie en moeite hebben het gezamenlijk ouderschap vorm te geven tijdens of na scheidingsperiode.

Gedurende de training wordt er intensief gewerkt aan het vormgeven en bekrachtigen van het gezamenlijk ouderschap en het versterken van de ouderrol. We maken nadrukkelijk verschil in communiceren vanuit de ex-partnerrol en vanuit de ouderrol. Het doel van deze trainingen is het (her)creëren van een veilige omgeving voor de kinderen van deze ouders.

Data
Maandag 3 oktober
Maandag 7 november
Maandag 12 december
Maandag 9 januari 2017
Maandag 6 februari
Maandag 6 maart
Maandag 3 april
Maandag 8 mei

Locatie, tijden en kosten
Het Koetshuys
Muurhuizen 30
Amersfoort

De training duurt van 19:30 uur - 21:30 uur

De kosten bedragen €75,00 per persoon

Resultaat
De training, in combinatie met de reader, geeft inzicht aan ouders in de beleving van de scheiding voor kinderen en geeft inzicht in de gevolgen van conflicten tussen ouders. Tevens biedt de training een handvat voor het bevestigen en versterken van gezamenlijk ouderschap, communicatieverbetering, bewustwording en het hanteren van conflicten. Ook brengt het bestaande vechtpatronen in kaart.

Invouwen