>Opdrachtgevers

 

"Als weerstand je vriend wordt, heb je een leraar voor het leven."

Hoe stevig sta jij tegenwoordig? Hoe ga jij om met (interne) weerstand? En in welke context speelt zich dat af? Hoe gedraag jij je tijdens een conflict? Welk leiderschapsgedrag vertoon jij als leidinggevende? Wat is het effect van jouw gedrag op de groep? Hoe gaan jullie met elkaar om als de (werk)druk hoog is? Hoe groot is jullie weerbaarheid en veerkracht?

Groepsdynamica is vaak complex en tegelijkertijd een enorme speeltuin. Er zijn vele middelen om groepen te begeleiden en te ondersteunen. Het internet staat er vol mee. De workshop is niet zomaar een opvulling binnen een teamdag. Het is ook niet zomaar een fysieke break tijdens een lange vergadering. Het heeft jarenlang kunnen rijpen en groeien tot wat het nu is. Een bijzondere ervaring dat garant staat voor nieuwe inzichten, een groter bewustzijn en meer samenhang tussen de deelnemers. Met luchtigheid, plezier, samen stuntelen en ontdekken wordt er een brug gemaakt tussen de basis van aikido naar de specifieke context van de groep. Daarom is de voorverkenning essentieel en sluit het naadloos aan op uw missie en visie.

De aikidiepte in
In de (meerdaagse) masterclasses kunnen we dieper ingaan op onderwerpen als Leiderschap, Communicatie, Weerstand, Teamplay en Conflicten en kijken we onder andere naar de invloed van je eigen aandeel binnen het teamproces. Door issues en thema's fysiek en daarmee voelbaar te maken ontstaan er nieuwe inzichten. Onbewuste mechanismes worden binnen no-time bewust en er ontstaat beweging. Je wordt uitgedaagd om anders te leren en te vertrouwen op de fysieke signalen. Deze masterclass wordt door de deelnemers vaak als zeer confronterend (en vaak hilarisch) ervaren, omdat het lichaam nooit liegt en ten alle tijde je mindset genadeloos weerspiegelt. Een interactieve ontdekkingstocht waar vallen, opstaan en veel plezier altijd zorgen voor een lach op het gezicht! Diverse organisaties hebben in de loop der jaren kunnen ervaren welke positieve impact een masterclass of -clinic heeft gehad. Een aantal organisaties heeft aikido zelfs opgenomen in hun interne leiderschapstrainingen. Check de logo's van deze slimme organisaties. Uw logo zou er mooi tussen passen! Ja, ik wil meer info...

   

   

 

 

 

 

 

 

 

website Rockstars IT

 

Invouwen