>>Janneke in de ring...

 

Janneke in de ring...

21-11-2018

Janneke in de ring...

Over drie dagen is het zover....

Dan stapt Janneke van Kesteren in de ring op het (Kick)Boksgala van Vereniging het Verschil met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor de Depressievereniging. Wat een weg. Nul ervaring met deze sport en slechts een half jaar de tijd om zich voor te bereiden. Enkele weken geleden kreeg ze pas te horen dat er geen tegenstander voor haar was om tegen te kickboksen. Een grote domper als je weet hoe hard Janneke afgelopen maanden getraind heeft. Zowel met mij als met mijn 'friend for life', Bas Kiepe. Die gast heeft een onwijs waardevolle inbreng gehad in de ontwikkeling van Janneke.
Twee weken geleden besloot ze om toch mee te doen en te gaan boksen. Voor een leek lijkt dat misschien een simpel besluit. Als je weet dat kickboksen een totaal andere discipline is dan boksen, als je weet dat het enorm schakelen is om niet terug te kunnen vallen op je inmiddels ingesleten gewoontes, kun je alleen maar diep respect opbrengen voor dit dappere besluit.
Zaterdag komt er een einde aan onze samenwerking. Winst zou een geweldige bekroning zijn op een paar jaar intensief trainen. Eerst voor de Mud Masters, daarna een Strong Viking Run en nu, knokken op een (kick)boksgala waar honderden mensen komen kijken. Jezus, wat ben ik trots op deze vrouw. Misschien wil je haar nog een hart onder de riem steken en een bedrag doneren wat ten goede komt aan de Depressievereniging.
https://www.vereniginghetverschil.nl/…/92103D2C-44B6-4278-B…
#ninussportcoaching #depressievereniging #vereniginghetverschil #vhvboksgala

Invouwen